I don't have a poker face.

Har lovt min kjære bror at jeg ikke skal fortelle noen ting til mamma. Lenge har vi holdt på med noe ikke hu skal vite noe om. Da broren min sa i sted at han skulle "innover", så synes hu det var rart hvis han skulle besøke kjæresten da broren min begynner tidlig på jobb i morgen. Hu prøvde å få meg til å si noe, og hun skjønte veldig godt at jeg visste noe, for da hun så på meg så begynte jeg bare å smile. Jeg skulle ønske at jeg hadde et pokeransikt, at ejg klarte å bløffe hvis jeg trengte det. Noen ganger kan jeg klare det, men ikke ovenfor foreldrene mine. Det hu gjorde var å prøve å få det ut av meg ved å spørre om han enten skulle se på ny bil, siden han har sagt at han skal kvitte seg med sin egen, eller om han skal sjekke ut en ny jobb.

Hun har rett, for det er én av de to tingene, men ansiktet mitt ga ikke i vei hvem av dem det er, og hun vet ikke at hun har rett. Akkurat det kan hun ta opp med broren min.

Én kommentar

Hei! Kjempefin blogg. Sorry for litt 'reklamasjon' men har vurderingsrunde på bloggen min, så hvis du er interessert i og bli vurdert så kan du melde deg på på bloggen min! :-)

- Kristine Bårdsen

Skriv en ny kommentar

hits