Mor i ung alder

Først og fremst vil jeg si at jeg beundrer dere unge mødre. Det er utrolig tappert å ta seg av et barn, og det er bra at dere får det til. Deres styrke, pågangsmot og vilje er beundringsverdig.

Dette innlegget er overhode ikke for å sette noen i dårlig lys. Men det har seg slik at det er en del der ute som er unge mødre. Om man switcher over på MTV så har man programmet ''16 and pregnant'', hvor man følger unger foreldre igjennom deres hverdag. Man ser fort der at mange ikke helt er klare for dette, og lurer på om de noen gang kommer til å bli voksne. Hun ene sa at hu måtte det på grunn av barnet sitt. Selvfølgelig så er det jo ikke noe lett å ha barn, og særlig ikke i så ung alder. Man tenker at man er gammel nok til å ha sex, men er man virkelig klar for konsekvensene av sex? Er man klar for å ha sex slik at man blir med barn? Skjønner at folk blir "in the heat of the moment" og har ubeskyttet sex fordi alt skjer så fort, men folk burde tenke seg litt om. Så om man er seksuelt aktiv og ikke vil ha barn så er det vel kanskje lurt å bruke for eksempel p-piller.

Det jeg vil frem til er at det er en grunn til at den seksuelle lavalderen i Norge er 16. Samtidig så skjønner jeg at enkelte stater i USA har enda høyere seksuell lavalder.


2 kommentarer

Camilla Lima Grimstad

24.mar.2010 kl.18:59

søtt bilde

Rahime

24.mar.2010 kl.22:05

I LOVE BABIIIIES<3

Skriv en ny kommentar

hits